LIDO SPICE - pusdienu piedāvājums

Drukāt




Pirmdien, 20. februārī

Vistas gaļas kotlete ar burkānu tomātu mērci un vārītiem kartupeļiem
vai
Cūkgaļas gulašs ar sēnēm un vārītiem griķiem
vai
Kuskuss ar dārzeņiem
Skābu kāpostu zupa
vai
Maizes zupa
Marinētu gurķu ripiņas
Kefīrs vai ābolu sula
Rupjmaize

Otrdien, 21. februārī

Desa Gardums ar kečupu un vārītiem rīsiem
vai
Tītara kotlete burkānu mērcē ar kartupeļu biezeni
vai
Baklažānu ratatouille
Dārzeņu harčo
vai
Auzu pārslu deserts ar ķīseli
Burkānu salāti
Kefīrs vai tomātu sula
Rupjmaize

Trešdien, 22. februārī

Karsti kūpināts vistas šķiņķītis ar kečupu un vārītiem rīsiem
vai
Saidas plācenītis ar burkānu mērci un vārītiem kartupeļiem
vai
Sautēti dārzeņi
Dārzeņu zupa ar čedaras sieru
vai
Vaniļas deserts ar ogu ķīseli
Svaigu kāpostu salāti
Kefīrs vai multiaugļu sula
Rupjmaize

Ceturtdien, 23. februārī

Vistas gaļas plovs
vai
Cūkgaļas teftelis pikantajā mērcē ar vārītiem kartupeļiem
vai
Dārzeņu ragū
Rasoļņiks
vai
Dzērveņu uzpūtenis ar vaniļas mērci
Biešu salāti ar marinētiem gurķiem
Kefīrs vai tomātu sula
Rupjmaize

Piektdien, 24. februārī

Cepta cūkgaļas karbonāde ar šampinjonu mērci un vārītiem kartupeļiem
vai
Vistas gaļa ar dārzeņiem
vai
Puķkāpostu tomātu sacepums ar skābo krējumu
Vistas gaļas zupa
vai
Rīsu deserts ar ķīseli
Salāti ar tomātiem un sarkanajiem sīpoliem
Kefīrs vai multiaugļu sula
Rupjmaize

-------------------

Pirmdien, 27. februārī
Vistas gaļas plovs
vai
Cūkgaļas teftelis pikantajā mērcē ar vārītiem kartupeļiem
vai
Pupiņu sautējums
Borščs
vai
Dzērveņu uzpūtenis ar vaniļas mērci
Burkānu salāti
Kefīrs vai tomātu sula
Rupjmaize

Otrdien, 28. februārī

Cepta cūkgaļas karbonāde ar burkānu tomātu mērci un kartupeļu biezeni
vai
Vistas gaļa ar dārzeņiem
vai
Tomātu puķkāpostu sacepums ar skābo krējumu
Vistas gaļas zupa
vai
Rīsu deserts ar ķīseli
Marinētas bietes ar āboliem
Kefīrs vai multiaugļu sula
Rupjmaize

Trešdien, 1. martā

Cepta mintajas fileja ar burkānu tomātu mērci un vārītiem kartupeļiem
vai
Cūkgaļas plovs
vai
Dārzeņu ragū
Skābu kāpostu zupa
vai
Maizes zupa
Salāti ar tomātiem un sarkanajiem sīpoliem
Kefīrs vai ābolu sula
Rupjmaize

Ceturtdien, 2. martā

Vistas gaļas teftelis burkānu tomātu mērcē ar vārītiem griķiem
vai
Baltijas desa ar kečupu un vārītiem rīsiem
vai
Dārzeņu sautējums karija mērcē
Dārzeņu zupa ar čedaras sieru
vai
Auzu pārslu deserts ar ķīseli
Biešu salāti ar marinētiem gurķiem
Kefīrs vai tomātu sula
Rupjmaize

Piektdien, 3. martā

Kartupeļu gaļas sacepums ar diļļu mērci
vai
Saidas plācenītis ar burkānu mērci un vārītiem kartupeļiem
vai
Rīsi ar dārzeņiem un sēnēm ar diļļu mērci
Dārzeņu harčo
vai
Rupjmaizes deserts ar dzērveņu ķīseli
Svaigu kāpostu salāti
Kefīrs vai multiaugļu sula
Rupjmaize


Atpakaļ